Termeni si Conditii de utilizare a website-ului https://amrtoys.ro

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii AMR TOYS SHOP SRL denumită în continuare AMR TOYS SHOP SRL.

AMR TOYS SHOP SRL este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Targu Mures, Str Livezeni, nr. 2, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J26/664/2018, cod unic de înregistrare/cod TVA RO39273529 .

Site-ul https://amrtoys.ro este administrat de AMR TOYS SHOP SRL si are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://amrtoys.ro.

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de AMR TOYS SHOP SRL.

 1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea AMR TOYS SHOP SRL şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al AMR TOYS SHOP SRL. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor AMR TOYS SHOP SRL sau aduc un prejudiciu imaginii AMR TOYS SHOP SRL, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.
 2. Preţurile afisate pe acest site pot fi modificate fara o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.
 3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe AMR TOYS SHOP SRL nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.
 4. Preţurile serviciilor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii, AMR TOYS SHOP SRL poate solicita sau nu un preţ diferit decât cel afişat pe acest site.
 5. AMR TOYS SHOP SRL nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrarilor AMR TOYS SHOP SRL.
 6. AMR TOYS SHOP SRL are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.
 7. AMR TOYS SHOP SRL nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.
 8. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.
 9. AMR TOYS SHOP SRL nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa AMR TOYS SHOP SRL.
 10. Preţurile afişate pe https://amrtoys.ro sunt afişate în EURO si este specificat daca conţin sau nu TVA şi poti fi modificate fără notificare în prealabil. De asemenea, AMR TOYS SHOP SRL işi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii făra notificări în prealabil.
 11. AMR TOYS SHOP SRL nu poate garanta că mesajele trimise catre AMR TOYS SHOP SRL vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.
 12. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitatedeoarece se aplică vizitei pe acest site.
 13. Site-ul conţine link-uri catre alte site-uri. AMR TOYS SHOP SRL nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa AMR TOYS SHOP SRL.
 14. Denumirea AMR TOYS SHOP SRL este marcă înregistrată al AMR TOYS SHOP SRL. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor AMR TOYS SHOP SRL este strict interzisă.

Conditii returnare

Returnarea produselor

In cazul in care produsul comandat nu corespunde cerintelor tale sau prezinta unele defecte de fabricatie, ai dreptul sa ne notifici in scris ca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice din momentul primirii produslui.

Renuntarea la cumparare in 14 zile se poate aplica numai prin produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, nu trebuie sa prezinte urme de asamblare sau semen de uzura iar etichetele si documentele ale acestuia sa nu lipseasca.

ATENTIE! Produsele care au fost desfacute la primire trebuie returnate, nedeteriorate, impreuna cu piesele primite, in cazul contrar returnarea sumei devine imposibila.

Daca produsul returnat are semen clare de utilizare sau este deteriorate si nu va putea fi vandut ca un produs nou, ne rezervam dreptul de a percepe o anumita taxa de a acoperi diferenta de pret dintre un produs care este un si unul utilizat, iar daca produsul este intr-o stare in care nu se poate re-vinde, atunci ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

De asemenea, nu pot fi returnate produsele folosite, purtate sau cu etichete rupte.

Produsele ce vor face obiectul returului se vor returna, in cutia originala, de preferat.

In cazul in care ai platit o taxa de transport atunci cand ai primit coletul, aceasta taxa nu se mai returneaza.

Pasii pe care trebuie sa ii parcurgi in cazul unui retur:

 1. Ne contactezi prin e-mail;
 2. Noi o sa iti raspundem si stabilim impreuna datele de livrare pentru retur
 3. Ne trimiti contul bancar pentru returnarea banilor;
 4. Dupa primirea produsului, vom verifica conformitatea lui, iar in termen de 2 saptamani se va realiza transferal bancar in contul indicat de catre tine.

Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site.

Garantarea calitatii si a conformitatii serviciilor oferite de catre acest site, acordarea garantiilor si returnarea produselor se realizeaza in conformitatea cu legislatia specifica in domeniu, respectiv: Comert electronic asa cum se precizeaza pe site-ul oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor in Romania – http://www.anpc.gov.ro/.

Pentru detalii suplimentare suntem la dispozitia ta la urmatoarele numere de telefon: 0771256507 / 0757579845, de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

Va multumim,
Echipa AMR Toys (amrtoys.ro)

Ultima actualizare: 11.07.2019

Termeni si conditii de utilizare / Prelucrarea datelor cu caracter personal / Politica de utilizare Cookie