Metode de plata
AMR Toys (amrtoys.ro) iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs
Plata in sistem ramburs se face integral doar la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor noastre de catre curieri, plata se efectueaza catre comisionarul care face livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)
Dupa ce trimiti comanda, vei primi toate informatiile necesare care ar trebui scrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se va efectua doar dupa confirmarea platii acesteia. Pentru a accelera procesul, te rugam sa ne contactezi si sa ne trimiti o copie dupa ordinul de plata.

Plata online cu Card
Se poate realiza plata online cu cardul personal sau cu cel al firmei tale, in conditii de siguranta. Plata prin card este o metoda foarte sigura deoarece datele personale nu vor fi inregistrare de procesator, ele fiind incriptate si securizare.

Pentru realizarea platii vei introduce numarul cardului tau, apoi data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele 3 cifre inscriptionate pe banda de pe verso, cea care contine si semnatura ta)

Pentru a putea realiza plata prin LibraPay, valuta contului de pe care plata are loc trebuie sa fie musai RON deoarece serviciul LibraPay nu accepta alte metode in afara de RON.