Selectarea produselor dorite

Atunci cand ai gasit un produs pe care doresti sa il achizitionezi, apesi pe butonul Adauga in cos. Vei fi apoi directionat automat catre o pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde ai posibilitatea de a vizualiza lista de produse din cos, sa modifici cantitatile pe care doresti sa le achizitionezi sau sa renunti la unui, mai multe sau chiar la toate produsele din cos. Pentru a te intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cosul de cumparaturi, apasati pe butonul Continua cumparaturile.

 

Informatii pentru experiere

Pentru a finaliza intreaga comanda, apasa pe butonul Trimite comanda. In cazul in care esti client nou, va fi necesar sa iti faci mai intai un cont de utilizator. Completeaza formularul de inregistrare care este present in pagina, acest procest este extrem de rapid si nu iti va rapi mai mult de 2 minute, dupa care vei putea finalize comanda. In cazul in care informatiile pentru planta sunt totusi diferite de informatiile pentru expediere, selecteaza optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introdu informatiile dorite.

 

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selecteaza metoda de plata pe care o prefer si foloseste campul Comentarii comanda, care iti va permite sa trimiti eventualele informatii suplimentare. Dupa ce te-ai asigurat ca esti de accord cu Termenii si Conditiile practicate, apasa butonul Trimite comanda pentru a putea trece la pasul urmator.

In functie de detaliile comenzii tale si de optiunile disponibile, este posibil sa ti se solicite apoi alegerea unei metode de livrare, careia ii pot fi asocitate si anumite costuri de transport. Vei putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de a finalize comanda.