Conditii returnare

Returnarea produselor

In cazul in care produsul comandat nu corespunde cerintelor tale sau prezinta unele defecte de fabricatie, ai dreptul sa ne notifici in scris ca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice din momentul primirii produslui.

Renuntarea la cumparare in 14 zile se poate aplica numai prin produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, nu trebuie sa prezinte urme de asamblare sau semen de uzura iar etichetele si documentele ale acestuia sa nu lipseasca.

ATENTIE! Produsele care au fost desfacute la primire trebuie returnate, nedeteriorate, impreuna cu piesele primite, in cazul contrar returnarea sumei devine imposibila.

Daca produsul returnat are semen clare de utilizare sau este deteriorate si nu va putea fi vandut ca un produs nou, ne rezervam dreptul de a percepe o anumita taxa de a acoperi diferenta de pret dintre un produs care este un si unul utilizat, iar daca produsul este intr-o stare in care nu se poate re-vinde, atunci ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

De asemenea, nu pot fi returnate produsele folosite, purtate sau cu etichete rupte.

Produsele ce vor face obiectul returului se vor returna, in cutia originala, de preferat.

In cazul in care ai platit o taxa de transport atunci cand ai primit coletul, aceasta taxa nu se mai returneaza.

Pasii pe care trebuie sa ii parcurgi in cazul unui retur:

  1. Ne contactezi prin e-mail;
  2. Noi o sa iti raspundem si stabilim impreuna datele de livrare pentru retur
  3. Ne trimiti contul bancar pentru returnarea banilor;
  4. Dupa primirea produsului, vom verifica conformitatea lui, iar in termen de 2 saptamani se va realiza transferal bancar in contul indicat de catre tine.

Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site.

Garantarea calitatii si a conformitatii serviciilor oferite de catre acest site, acordarea garantiilor si returnarea produselor se realizeaza in conformitatea cu legislatia specifica in domeniu, respectiv: Comert electronic asa cum se precizeaza pe site-ul oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor in Romania – http://www.anpc.gov.ro/.

Pentru detalii suplimentare suntem la dispozitia ta la urmatoarele numere de telefon: 0771256507 / 0757579845, de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

Va multumim,
Echipa AMR Toys (amrtoys.ro)